fbpx
Sale!

Simba Sam tuletõrjejaam

41,49 37,49

Hind teistes poodides 71€

Tuletõrjuja Sami tuletõrjejaam: peakorter igaks seikluseks! Tuletõrjuja Samil ja tema kolleegidel on vaikses Pontipandy linnas palju tegemist. Sest selle populaarse lastesarja tegelastel on alati palju põnevaid seiklusi. See mängukomplekt populaarsest laste telesarjast Fireman Sam paneb laste südamed kiiremini lööma.
Tuletõrjejaam on täis tarvikuid ja lisaseadmeid, et muuta iga lapse tuba seikluslikuks Pontypandy linnaks. Tõeline pilkupüüdja on helendav helikopteri maandumisala. Armastavalt kujundatud tuletõrjejaama saab kasutada 2 korrusel, sellel on hoobiga rööbas kui sõidukite käivitamise ramp ja suure avaneva uksega garaaž.
Selle komplektiga on kaasas ka stantsitud auto – muidugi Jupiteri tuletõrjeauto. Ka muud sõidukid on tänu rohketele parkimiskohtadele heas korras. See mängugaraaž pakub mitmesuguseid lõbusaid mänge, see ei vaja patareisid. Kuna tarnekomplekti kuuluvad rööpaid saab vastavalt vajadusele liigutada, saab neid kasutada erinevate sõiduradade loomiseks.
 Paljusid lisaseadmeid, sealhulgas tänavamärke ja liiklusmärke, saab eraldi liigutada.
UUS
Tähelepanu! Pakend on avatud ning võib olla ka kahjustada saanud. Toote pakendil võib esineda teipi/silte. Toode on kontrollitud ja komplektne, kui ei ole märgitud teisiti.

Availability: 1 laos

Kategooria:
Shopping Cart