fbpx
Sale!

Dungeons ja Dragons Basisset lauamäng

12,99 11,99

Hind teistes poodides 24.00€
Kõik, mida vajad: Sisaldab reegliraamatut sissejuhatuseks, seiklusraamatut, 6 märgilehte, 11 täringut, kahepoolset kaarti, 81 kaarti selles seikluses leiduvatele maagilistele esemetele ja kõrvalehiilijatele.
Disainitud 2 kuni 6 mängijale: 5. väljaande esimene ametlik D & D toode, mis toetab mängu 1 mängujuhi ja 1 mängijaga tänu sidekicksi tutvustamisele. Ideaalne viis D & D avastamiseks koos sõbra, partneri või lapsega!
Alusta seiklust: Ideaalne sisenemine D & D-sse või suurepärane hüppelaud D & D starteri komplekti ja mängija käsiraamatu vahel. Looge oma esimesed märgid lihtsa juhise abil.
Lase oma kujutlusvõimel vabalt joosta: Dungeons & Dragons on koostööaldis narratiivmäng, mis inspireerib sinu kujutlusvõimet ja kutsub sind uurima fantastilist seikluste maailma, kus kangelased võitlevad koletiste vastu, leiavad aardeid.
Karp muljuda saanud. Saksakeelne.
Tähelepanu! Pakend on avatud ning võib olla ka kahjustada saanud. Toote pakendil võib esineda teipi/silte. Toode on kontrollitud ja komplektne, kui ei ole märgitud teisiti.

Availability: 1 laos

Kategooria:
Shopping Cart